26 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm taşınma yardımı nasıl alınır

Kentsel dönüşüm taşınma yardımı için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira yardımının yanı sıra, taşınma yardımı da yapılıyor.taşınma yardımı başvurusu sırasında istenen bazı evraklar bulunuyor.İşte kentsel dönüşüm taşınma yardımı için gerekli evraklar..

2015 kentsel dönüşüm taşınma yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamına dahil edilen binaların sahiplerini ve kiracılarını mağdur etmemek için devlet bazı finansal destekler sağlıyor.Bu destekler arasında taşınma yardımı da bulunuyor.Peki 2015 kentsel dönüşüm taşınma yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm taşınma yardımı başvuru formu!

Kentsel dönüşüm taşınma yardımı, Bakanlık tarafından kentsel dönüşümden faydalanan ve bağımsız bölümünü tahliye eden kimselere veriliyor.Söz konusu taşınma yardımı için başvuru formunu doldurmak gerekiyor.İşte kentsel dönüşüm taşınma yardımı başvuru formu..

Kentsel dönüşüm taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde kiracılara yapılan yardımlar arasında taşınma yardımı da bulunuyor.Peki kentsel dönüşüm taşınma yardımı nasıl alınır?Kentsel dönüşüm taşınma yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm taşınma yardımı ne kadar?

Riskli yapı raporu alınan yapılar için yıkım kararı alınıyor.Bu süreçte vatandaşların sağlanan finansal destekler arasında taşınma yardımı da bulunuyor.Peki kentsel dönüşüm taşınma yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm taşınma yardımı 2015!

Kentsel dönüşümde devlet tarafından yapılan yardımlar arasında taşınma yardımı da bulunuyor.Peki kentsel dönüşüm taşınma yardımı ne kadar?İşte kentsel dönüşüm taşınma yardımı 2015..