24 / 04 / 2024

Kelebek mobilya ürünleri

Kelebek Mobilya Kırşehir'de yeni mağaza açtı!

Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Kırşehir’de faaliyete geçirdiği son showroom’unun açılışında konuşan Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu ve Türkiye Mobilya Meclisi Başkanı Davut Doğan, Kelebek’in yeni tasarımları ve mağazaları ile atağa kalktığını söyledi.

Kelebek, Babalar Günü'ne özel İkarus keyif koltuğunu üretiyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Kelebek Mobilya, 80. yılında ‘Babalar Günü’ne özel ürettiği 80 ‘limited edition’ İkarus berjer, rahatına düşkün babalar için hoş bir sürpriz yaptı.

Kelebek İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı!

Kelebek, yüzde 70 büyüme hedefiyle başladığı 2014 yılına trendleri belirleyen iddialı tasarımlarla girdi. Kelebek Mobilya’nın Türk ve İtalyan tasarımcıları tarafından hazırlanan 3 yeni koleksiyonda “sade” ve “işlevsel” konsepti öne çıkıyor.

Kelebek Mobilya'dan Anneler Günü kampanyası!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Anneler Günü için düzenlediği kampanya ile en kıymetli varlığımız olan annelere, ekstra indirim sağlıyor. Kelebek’in ayrıcalıklı indirimle sunduğu şık ve konforlu berjer...

Kelebek mobilya, Dubai ve Mısır’da iki yeni mağaza açacak!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dubai ve Mısır’da iki yeni mağaza açıyor. Faaliyete geçecek iki yeni bayisi ile yurtdışındaki mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek, Ortadoğu pazarındaki ağırlığını artırıyor...