26 / 04 / 2024

Seyran Şehir’in cadde dükkanları Kayaşehir Anacadde satışa sunuluyor!

Seyran Şehir’in cadde dükkanları Kayaşehir Anacadde satışa sunuluyor!

Seyran Şehir’in cadde dükkanları Kayaşehir Anacadde satışa sunuluyor. 63 adet cadde girişli dükkanın 1 Haziran'da ihale yöntemiyle satılacağı projede fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.


Seyran Şehir’in cadde dükkanları Kayaşehir Anacadde satışa sunuluyor. 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükselen proje Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. 


63 adet cadde girişli dükkanın açık arttırma usulü ile satışa sunulacağı Kayaşehir Anacadde projesinin ihalesine katılmak için son gün 30 Mayıs. Projenin ihalesi 1 Haziran'da yapılacak.


Kayaşehir Anacadde satılık dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Projedeki dükkanların büyüklüğü 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Kayaşehir Anacadde konum olarak Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Kayaşehir Anacadde ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 60'ı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel vade farksız 4 eşit senetle ödeniyor. Peşin ve banka kredisi ile ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor.


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı