08 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde nerede?

Kayaşehir Anacadde nerede?

Kayaşehir Anacadde nerede sorusunun yanıtı projenin krokisi ile birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.


"Kayaşehir Anacadde nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. 23 bin 170 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor.


63 adet cadde girişli dükkan oluşan Kayaşehir Anacadde projesindeki dükkan büyüklükleri 42 metrekareden başlıyor, 1.350 metrekareye kadar ulaşıyor.


1 Haziran Pazartesi günü açık arttırma usulü ile satışa sunulan Kayaşehir Anacadde projesinde ihaleye katılmak için son gün 30 Mayıs. Projedeki dükkanlar 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kayaşehir Anacadde ödeme koşulları çerçevesinde tamamı peşin ya da banka kredisi ilde ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. Projede yüzde 60 peşinat ödendiğinde, yüzde 40'lık kısım vade farksız 4 eşit taksitle ödeniyor.


Kayaşehir Anacadde nerede?

Anacadde projesi konum olarak Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Kayaşehir Anacadde nerede


Kayaşehir Anacadde nerede?


Kayaşehir Anacadde iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.anacadde.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı