28 / 03 / 2024

Kanal istanbul ihalesi

Kanal İstanbul için mahkeme kararı! Bilirkişi keşif yapacak!

İstanbul 10. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul projesi için keşif ve bilirkişi inceleme kararı aldı.

Kanal İstanbul'un etüt proje işleri tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul ihalesine, yurt içindeki ve dışındaki yatırımcılardan çok fazla ilgi var, inşallah ihaleye çıktığımızda da aynı ilgiyi gösterirler." dedi.

Kanal İstanbul projesinde sona yaklaşılıyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Ödül Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul hakkında değerlendirmeler yaparak "İstanbul'da Kanal İstanbul projesi bitme noktasına geldi artık ihale aşamasında" dedi...

Kanal İstanbul iki ay içinde ihaleye çıkıyor!

2011'deki seçimler sırasında bir dizi mega projeyi kamuoyuna duyuran Erdoğan, Başbakan olduğu o dönemde bütün dünyanın dikkatini çeken önemli bir projeyi açıklamıştı.Kanal İstanbul için harekete geçiliyor. Hükümetin 2 ay içinde Kanal İstanbul için ihaleye çıkması bekleniyor.İhale duyurusuyla birlikte, projenin detaylarının netleşmesi ve müteahhitlik sektörünün hareketlenmesi bekleniyor.

Kanal İstanbul'u yapacak firma belli mi?

İhalesi henüz yapılmayan Kanal İstanbul projesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Kanal İstanbul’u yapacak firmanın yetkilileri ile geçen hafta bir araya geldik” demesi kafaları karıştırdı. İş dünyası Erdoğan’ın açıkladığı şirketin kim olduğunu merak ederken Cumhurbaşkanlığı kaynakları, “Burada kastedilen proje ile ilgili olan kamu kurum ve kuruluşlardır” dediler.

Kanal İstanbul ihalesi ne zaman yapılacak?

İstanbul Alibeyköy Meydanı 'nda düzenlenen "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mecidiyeköy-Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey Metro Hattı 'nın Temel Atma töreninde konuşan Başbakan Erdoğan: "Kanal İstanbul ihalesi çok yakında yapılacak" dedi