29 / 03 / 2024

Izmir konut fiyatları

İzmir'de konut fiyatları artış gösterecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı ev sahibi olmak isteyenlere önemli açıklamalar yaptı.

İzmir konut fiyat artışında İstanbul'u geçti!

İzmir'de konut metrekare fiyat artışı, mart sonu itibarıyla son 5 yılda yüzde 108,6 artarak İstanbul'u geçti...

İzmir'de konut satışı yüzde 4.5 artış gösterdi!

Türkiye genelinde konut satışları 2016 Aralık sonu itibariyle geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 4,04 arttı. İzmir'de konut satışı ise yüzde 4.5 artış gösterdi.

İzmir'deki dönüşüm gayrimenkul fiyatlarını arttırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir'de kentsel dönüşümün gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. Akkaya, dönüşümün daire fiyatlarını 3'e katladığını kaydetti.

İzmir'de konut fiyatları 3 yılda yüzde 40 değerlendi!

Son 3 yılda ortalama konut fiyatlarının yüzde 40 değer kazandığı ve ardı ardına yeni projelerin yükseldiği İzmir’de gelecekte en çok prim yapması beklenen 3 bölge dikkat çekiyor.rn

İzmir'de ikinci el konut fiyatları yüzde 17 arttı!

EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Merkez Bankası verilerine göre inşaattaki maliyet artışının enflasyonun üzerinde gerçekleştiğini belirterek, “İkinci el konut fiyatları yüzde 17, yeni konut fiyatları da bir yıl içinde yüzde 16 arttı. " dedi.

İzmir'de konut alma endeksi yüzde 150 arttı!

İzmir'de metrekare bazında konut satış fiyatları ise yüzde 100 arttı. ERA Türkiye Franchising Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmir'in Ege Bölgesi'nin cazibe merkezi haline getirdiğini vurgulayarak, "Son 10 yılda İzmir'de konut satın alım endeksi 21.12'den 50'ye yükselerek yüzde 150'lik bir gelişim gösterdi. " dedi.

İzmir gayrimenkul sektörü açısından hareketli günler yaşıyor!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehri olan İzmir, gayrimenkul sektörü açısından oldukça hareketli günler geçiriyor.

İzmir'de satılık evlerin ortalama metrekare fiyatı 1.667 lira oldu!

İzmir'de satılık konutların metrekare ortalaması 1.667 lira oldu. Yıllık artış ise yüzde 13 ortalamasında. Kiralık evlerde ise fiyatlar yüzde 9 artarak metrekaresi 8 liraya ulaştı. İlde amortisman süresi 18 yıl.

Türkiye Konut Fiyat Endeksi bu ay yüzde 11,37 arttı!

Türkiye Konut Fiyat Endeksi (TKFE), nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,07, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 11,37 arttı

Buca'da yeni evlerin metrekaresi 1.500 lira!

TSKB Gayrimenkul Değerleme İzmir Şubesi Yönetmen Yardımcısı Özge Şener Bozkurt, İzmir Buca bölgesini www.emlakkulisi.com için değerlendirdi

Karşıyaka'da evlerin metrekare satış fiyatları 900 liradan başlıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş İzmir Şubesi Değerleme Uzmanı Sabri Böcekli, İzmir Karşıyaka bölgesini www.emlakkulisi.com için analiz etti!