23 / 04 / 2024

Hamit Demir kimdir

Konut fiyatlarına yüzde 10 zam geliyor!

Hızlı bir yükseliş grafiği izleyen dolar fiyatları konutlara da 'zam' olarak yansıyacak. Hamit Demir, girdi maliyetleri dolar üzerinden olan inşaat sektörünün kurlar nedeniyle maliyetlerinde ciddi artışlar yaşandığına dikkat çekti.

Hamit Demir: Düşük gelirlinin İstanbul'da ev sahibi olma ihtimali kalmadı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Yani düşük gelirlinin İstanbul’da ev sahibi olma ihtimali ortadan kalktı. Arsa fiyatlarındaki şişmeye ‘dur’ denmezse mağduriyetler oluşacak.” uyarısında bulundu.

Minopolis'te inşaat sektörü öğretilecek!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Hamit Demir: Ruslar Türk gayrimenkul sektörüne ilgili!

Mütekabiliyet Yasası'nın ardından Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden Rusya'ya kadar birçok yatırımcıdan ilgi gören Türkiye'ye CNR Emlak Fuarı için bir uçak dolusu Rus yatırımcı gelecek. Hamit Demir, organizasyonun Türk emlak sektörü için önemli bir fuar olduğuna dikkat çekti.

Zengin yabancılar yatırıma gelecek!

Hamit Demir: "Şimdi biliyorsunuz CNR Expo Uluslararası Emlak Fuarı'nın bu ikincisi. İlki iyi geçmişti. Bu yıl da ilk günü beklentimizi karşıladı. Fuara davet ettiğimiz Ortadoğu ve Rusya’daki müşterilerimiz gelmeye başladı. Bir kısmı da yarın gelecekler. Ben fuarın iyi geçmesini umuyorum" dedi.

Hamit Demir: 2015'te Türkiye'nin önüne kimse geçemez!

"2015'te Türkiye'nin önüne kimse geçemez" şeklinde açıklamalarda bulunan Hamit Demir, 2014'ün inşaatta uçuş yılı olacağını ancak 17 Aralık darbe girişiminin bunu geciktirdiğini söyledi.

Demir İnşaat 30. Yılını kutladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Demir İnşaat’tan daire sahibi olan müşterilerimizle kocaman bir aile olduk. Demir İnşaat Ailesi, her geçen gün geliştirdiğimiz prestijli projelerimizle büyümeye devam ediyor” dedi.

Hamit Demir: Türkiye'de yaşanan birçok olumsuz etken konut sektörünü etkiliyor!

Hamit Demir, güven arz etmeyen firmaların özkaynakları da olmadığı için, 2014' te tüketicileri zor duruma düşürebileceği uyarısında bulundu. Demir İnşaat zam farkını ev fiyatlarına yansıtmayacak...

Hamit Demir: İnşaat sektöründe zamlar adeta sıraya dizildi!

Hamit Demir 2014 yılının başında döviz fiyatlarındaki artışın etkisiyle inşaat ve yapı malzemeleri de zamlandı. Demir fiyatına yaklaşık yüzde 10 ve beton fiyatına ise yüzde 20'ye yakın zam geldi...

Hamit Demir: Arazi fiyatları arttıkça konut fiyatları da yükselecektir!

Türkiye’de arazi fiyatlarının pahalı olmasından dolayı konutların da yüksek fiyattan satıldığını kaydeden Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “arazi fiyatları arttıkça konut fiyatları da yükselecektir” dedi...