25 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal yol tarifi!

Gökdeniz Kartal yol tarifi!

Gökdeniz Kartal projesinde 17 farklı tipte olmak üzere toplam 204 tane daire bulunuyor. Peki Gökdeniz Kartal nerede? İşte Gökdeniz Kartal yol tarifi..


Gökdeniz Kartal yol tarifi bilgilerini vermeden önce projeden bahsedelim. 35 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen proje 2 blok halinde yükseliyor. Proje Gülsa İnşaat ile Bay Yapı imzası ile inşa ediliyor.


Gökdeniz Kartal projesinde 204 tane daire yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve bahçe dubleksi olmak üzere toplam 17 farklı tipte daire bulunuyor. Proje 7 bin 80 metrekare arsa alanına sahip.


Gökdeniz Kartal projesinde bulunan sosyal donatı alanları arasında açık yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe, market, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, kapalı otopark yer alıyor. 


Gökdeniz Kartal projesinde yüzde 5 peşinat ödendiğinde, yüzde 20'lik bedel teslimde ödeniyor. Kalanı banka kredisi ile ödeniyor ve yüzde 5 indirim yapılıyor. Ayrıca yüzde 25 peşinatlı ödemelerde de yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 


Gökdeniz Kartal projesinde yüzde 50 peşinat sonrasında kalan bedel 48 ay 0 faizle ödenirken, yüzde 40 peşinat sonrasında kalan bedel 60 ay banka kredisi ile ödeniyor. Peki proje nerede? İşte Gökdeniz Kartal yol tarifi...



Gökdeniz Kartal yol tarifi


Gökdeniz Kartal yol tarifi

E-5 Ankara İstikametinden gelirken;

E-5 Ankara istikametinden gelirken Kartal Köprüsünü geçtikden sonra Esentepe Sahil yolu sapağından giriş yapılır. 100 metre sonra dört yolu geçip sahile doğru ilerleyiniz, iki ışık geçtikten sonra ilk kavşaktan sol tarafa, Esentepe Mahallesi tabelasından Tecerdağı Caddesine giriniz. 250 metre sonra sağ tarafta satış ofisine ulaşabilirsiniz.



E-5 Kadıköy İstikametinden gelirken;

E-5 Kadıköy istikametinden gelirken Kartal Anadolu Adliyesini geçtikten 100 metre sonra ilk girişten (Esentepe Sahil Yolu) sağa girip sahile doğru ilerleyiniz, iki ışık geçtikten sonra ilk kavşaktan sol tarafa, Esentepe Mahallesi tabelasından Tecerdağı Caddesine giriniz. 250 metre sonra sağ tarafta satış ofisine ulaşabilirsiniz.



TEM’den gelirken;

TEM Kartal çıkışından çıktıktan sonra Kartal Köprüsü üzerinden Harem–İstanbul yönünde E-5‘e bağlanılır. Esentepe Sahil Yolu sapağından giriş yapılır. 100 metre sonra dört yolu geçip sahile doğru ilerleyiniz, iki ışık geçtikten sonra ilk kavşaktan sol tarafa, Esentepe Mahallesi tabelasından Tecerdağı Caddesine giriniz. 250 metre sonra sağ tarafta satış ofisine ulaşabilirsiniz.



Sahil yolundan gelirken;

Kadıköy istikametinden Kartal istikametine doğru tabelalar takip edilerek Dragosu geçtikden sonra, Atalar Mahallesi sapağından giriş yapılır. Anadolu Adliyesine doğru giderken Ticaret Lisesini geçtikten sonra sağ tarafa Esentepe mahallesi tabelasından Tecerdağı caddesine giriniz. 250 metre sonra sağ tarafta satış ofisine ulaşabilirsiniz.



Bağdat Caddesi'nden gelirken;

Bostancı, Küçükyalı’dan Kartal istikametine doğru tabelalar takip edilerek Anadolu Adliyesine doğru giriş yapınız. Ticaret Lisesini geçtikten sonra sağ tarafa Esentepe Mahallesi tabelasından Tecerdağı Caddesine giriniz. 250 metre sonra sağ tarafta satış ofisine ulaşabilirsiniz.


Gökdeniz Kartal nerede?

Adres: Atalar Mahallesi Tecerdağı Caddesi No. 49 Kartal – İstanbul


Gökdeniz Kartal kroki;


Gökdeniz Kartal yol tarifi!


Gökdeniz Kartal iletişim

Telefon: 0216 353 4010

Web: www.gokdenizkartal.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com