26 / 04 / 2024

Ergün Turan kimdir

Ergün Turan, Finans Masası'nda sektördeki gelişmeleri değerlendirecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri, yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masasında değerlendirecek...

TOKİ emekliler için 35 ilde 7 bin 715 konut yapacak!

Son 13 yılda gayrimenkul sektörüne 120 milyar TL yatırım yapan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatın en büyük aktörü oldu. TOKİ emekliler için 35 ilde 7 bin 715 konut inşa edecek.

Sur'da tarihi dokunun ihya çalışması yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Diyarbakır Sur’un yeniden inşasının gündeme geldiğini söyleyerek, 2007-2009 ve 2011 yılında yapılan protokoller çerçevesinde mevcut çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

TOKİ KOBİ ve esnafa yönelik çalışmalarına devam ediyor!

Kentsel dönüşümde tam gaz ilerleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) sanayiye de el attı. TOKİ, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri (KOBİ) tek çatı altında toplayarak Türk sanayisinin altyapısına destek sağlıyor.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya 43 bin konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden konut için yoğun talep geldiğini, bunları karşılamak istediklerini söyledi.

TOKİ Mülteci Kampı kuracak!

TOKİ olarak Sağlık Bakanlığı için 3 yılı kapsayan dönemde 286 hastanenin inşaatını yürüttükleri söyleyen Turan, sağlık yatırımlarının dışında başka çalışmalarının da bulunduğunu belirtti.

TOKİ Kayaşehir projesine ilk haftada 30 bin başvuru yapıldı!

TOKİ Başkanı Turan yapımı devam eden projeler için incelemelerde bulunurken, TOKİ’nin Kayaşehir’de 539 lira aylık taksitle satışa çıkardığı konutlara bir hafta içinde 30 bin vatandaşın başvurduğunu açıkladı.

TOKİ 2023'e kadar 1 milyon konut hedefliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, ''2023 itibarıyla 1 milyon konut hedefini kesinlikle aşmış olacaktır. Bu şu demektir; 5 milyon insanımız, nüfusa baktığınızda TOKİ evlerinde oturacaktır'' dedi.

Gaziantep Stadyumu'nun yüzde 80'i tamamlandı!

Spor Toto Süper Lig'de ve PTT 1. Lig'de temsilcileri bulunan Gaziantep, yıl sonunda 33 bin kişilik yeni stadına kavuşuyor.

Ergün Turan: Gaziantep'te kentsel dönüşüm başarılı ilerliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "En aktif olduğumuz kentlerin başında gelen Gaziantep kentsel dönüşümde çok başarılı" dedi.

TOKİ'den 50 bin kişiye konut müjdesi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yılın ilk iki ayında 11 bin konutun ihalesini gerçekleştirdiklerini ve sene sonuna kadar bu sayının 50 bini aşmasını hedeflediklerini bildirdi.

Ergün Turan Eskişehir'deki konutları denetledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

TOKİ'den Eskişehir'e ucuz konut müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Eskişehir'de bin, bin 500 arası yeni ilave konut yatırımı yapacağız" dedi.Turan bu konutların ucuz, nitelikli konutlar olacağını vurguladı.

TOKİ'nin pansiyonları Pamukkale'yi cazibe merkezi yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci kentsel dönüşümü anlattı!

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, TOKİ Başkanı Ergün Turan'a ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.