28 / 03 / 2024

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci kentsel dönüşümü anlattı!

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci kentsel dönüşümü anlattı!

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, TOKİ Başkanı Ergün Turan'a ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.


Ankara'da bir dizi görüşmelerde bulunan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, TOKİ Başkanı Ergün Turan'a ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve  TOKİ  Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. İnci. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i ziyaretinde Hendek'te yapımı devam eden İslam Dünyası'nın en büyük kubbeli camilerinden olarak nitelendirilen Rasimpaşa Merkez Camii hakkında bilgi verdi. 


HENDEK'E DAVET 

İnci daha sonra Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret elti. Hendek'in Kemaliye Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili detaylı bilgileri aktaran İnci, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı Hendek'e davet etti. Başkan İnci, kentsel dönüşüm çalışmalarının Bakanlık ile koordineli olarak gerçekleştirildiğini belirtti. 


Yeni Haber 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016