26 / 04 / 2024

Ekrem Demirtaş

İzmir'de kruvaziyer liman ihtiyacı var!

Ekrem Demirtaş, yaptığı açıklamada, İzmir'e önceki gün gelen 4 kruvaziyer gemiyle kentte bayram havası yaşandığını, Costa Crociere'ya ait "Deliziosa, Pacifica ve Neoromantica" gemileri ile MSC Crociere'ye ait "Preziosa" gemilerinden 10 bin 470 yolcu, 4 bin 614 tayfanın indiğini ifade etti.

İZTO'ya kayıt yaptıranların sayısı yüzde 6 arttı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yerel seçimlerin yapıldığı ve siyasi atmosferin son derece gergin olduğu dönemde, İZTO'ya kayıt yaptıran yeni üye sayısının yüzde 6 oranında arttığını söyledi.

Ekrem Demirtaş: 2023 yılında sağlık turizmi hedefi 20 milyar dolar gelir elde etmek!

Ekrem Demirtaş, sağlık teması ile EXPO 2015 ve EXPO 2020 'ye aday olan İzmir'in sağlık turizminin başkenti olma konusunda çok önemli bir fırsat yakaladığını belirtti.

Ekrem Demirtaş: Bizim hedefimiz 2 milyon yolcuya ulaşmak!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Kruvaziyer Platformu Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizmiyle 2013 yılı sonuna kadar İzmir'e 500 bin yolcu geleceğini belirterek, "Bizim hedefimiz 2 milyon yolcuya ulaşmak" dedi

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyer turizminde hedeflerinin 2 milyon yolcu olduğunu belirtti!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Kruvaziyer Platformu Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizmiyle 2013 yılı sonuna kadar kente 500 bin yolcu geleceğini, hedeflerinin 2 milyon yolcuya ulaşmak olduğunu bildirdi...