30 / 04 / 2024

Çukurova Balkon ödeme planı

Kartal Çukurova Balkon'da yeni kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da çifte fırsat sunan yeni bir kampanya başlattı.

Çukurova Balkon yüzde 1 peşinat 1 yıl sonra!

Çukurova Balkon’da, Ramazan Bayramı kampanyası kapsamında yüzde 1’lik peşinat hiç ödenmeden bedelin yüzde 17’si vade farksız olarak bir yıl sonra, diğer yüzde 17’si ise vade farksız olarak iki yıl sonra ödenebiliyor...

Çukurova Balkon'da 0 peşinat fırsatı! 240 bin TL'ye!

Kartal Metrosu'na 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon'da, lansman dönemine özel sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme kampanyasına ek olarak vade farksız kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor...

Çukurova Balkon projesi fiyatları!

Çukurova Balkon projesi fiyatları hakkında bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz. 24 ayda dairelerin teslim edilmesi öngörülen projede toplamda 244 daire bulunuyor.

Çukurova Balkon ödemeleri!

Çukurova Balkon ödemeleri hakkında bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor. 244 daireden meydana gelen Çukurova Balkon projesinde ön talepler toplanıyor.

Çukurova Balkon satış ofisi!

Çukurova Balkon satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Toplam 244 daireden meydana gelen projede ruhsat işlemlerinin şubatta bitmesi planlanıyor.

Çukurova Balkon projesi satılık!

Çukurova Balkon projesi satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2 bloktan meydana gelen Çukurova Balkon'da toplamda 244 daire yer alıyor.

Çukurova Balkon ödeme planı!

Çukurova Balkon ödeme planı hakkında bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz. Proje Çukurova Gayrimenkul bünyesindeki Çukurova Kent Yapı imzasıyla İstanbul Kartal Soğanlık'ta hayata geçiriliyor.

Çukurova Balkon nerede?

Çukurova Balkon nerede? sorusunun cevabı haberimizin devamında bulunuyor. 240 bin TL'den başlayan fiyatlara sahip projede ruhsat işlemleri devam ediyor, ruhsatın şubatta alınması bekleniyor.

Çukurova Balkon'da 24 ayda teslim daireler!

Çukurova Balkon projesi İstanbul Kartal Soğanlık'ta Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 244 konuttan meydana gelen proje Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında yükseliyor.