30 / 04 / 2024

Çukurova Balkon projesi satılık!

 Çukurova Balkon projesi satılık!

Çukurova Balkon projesi satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2 bloktan meydana gelen Çukurova Balkon'da toplamda 244 daire yer alıyor.


Daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan projede ruhsat işlemlerinin şubatta bitmesi bekleniyor. Çukurova Balkon projesi satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


Çukurova Balkon projesi satılık konut sayısı 244 olarak belirlenen projede çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta yükseliyor. 


2 blok halinde yükselen projenin ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanarak ödeme veya firma bünyesinde ödeme yapılıyor. Yüzde 1 peşinde, yüzde 17 1 yıl sonra, yüzde 17 2 yıl sonra yüzde 65’i için ise istenirse ödemesine 12 ay sonra başlanıyor, istenirse ödemesine hemen başlayıp banka kredisinden yararlanılıyor. 


Çukurova Balkon projesi satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede alternatif daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Proje konum olarak; Kentplus Residence'nin yakınında, Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında yer alıyor. Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul bünyesindeki Çukurova Kent Yapı tarafından inşa ediliyor. 


7 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede satış ofisi hazır. Proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Çukurova Balkon iletişim

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com