06 / 05 / 2024

Çukurova Balkon ödeme planı!

Çukurova Balkon ödeme planı!

Çukurova Balkon ödeme planı hakkında bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz. Proje Çukurova Gayrimenkul bünyesindeki Çukurova Kent Yapı imzasıyla İstanbul Kartal Soğanlık'ta hayata geçiriliyor.


24 ayda teslim proje Çukurova Balkon projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Çukurova Balkon ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Toplam 244 daireden meydana gelen projede ruhsat işlemlerinin şubatta alınması bekleniyor. Çukurova Balkon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor. 


Çukurova Gayrimenkul bünyesindeki Çukurova Kent Yapı tarafından yükselen proje 2 bloktan oluşuyor. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Çukurova Balkon ödeme planı!

Banka kredisiyle ödeme yapılıyor veya firma bünyesinde ödemeler gerçekleşiyor. 

Yüzde 1 peşin, yüzde 17 1 yıl sonra, 

Yüzde 17 2 yıl sonra yüzde 65’i için ise istenirse ödemesine 1 yıl sonra başlanıyor, istenirse ödemesine hemen başlayıp banka kredisi kullanılıyor.


Çukurova Balkon projesi lokasyon olarak Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında Kentplus Residence'nin yakınında bulunuyor. SAtış ofisi hazır olan Çukurova Balkon 7 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


Çukurova Balkon iletişim

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com