29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim edilecek?

Demir İnşaat tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.


22 bin metrekare yeşil alanı bulunan projede 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 ticari birim yer alıyor. Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabından önce proje hakkında kısaca bilgi verelim.


5 bin 141 metrekare sosyal yaşam alanına sahip projede; tenis kortu, kreş, diyetisyen hizmeti, açık yüzme havuzu, bilardo salonları, dinlenme ve güneşlenme terasları, Türk hamamı, bisiklet parkuru, yürüyüş yolu ve dans eğitim merkezi bulunuyor.


İnşaat alanı 170 bin metrekare olan Demir Romance projesinde daire seçenekleri 1+1, 2+14, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Demir Romance projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.


Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim edilecek?

Daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması öngörülen proje Demir İnşaat imzası taşıyor.


Demir Romance konum olarak; metrobüse, AVM'lere, okullara, E-5'e yürüyerek 5 dakika, Atatürk Havaalanı'na ise 15 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.


Demir Romance Evleri Beylikdüzü iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com