27 / 04 / 2024

Ankara Besa Kule'de teslimler Haziran 2015'te yapılacak!

Ankara Besa Kule'de teslimler Haziran 2015'te yapılacak!

Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'de son bir kaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor...



Ankara'nın iş merkezi anlamında en gözde lokasyonu olan Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule'de son bir kaç haftadan beri yaşanan ziyaretçi ve satış oranları, yatırımcının yönünü ofislere çevirdiğini gösteriyor. 


Projeyi hayata geçiren Besa inşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ziyaretçi sayısının ve satış oranlarının arttığını bildirdi. Sektörün önde gelen firmalarından biri olarak şu an en doğru yatırımın gayrimenkul a. olduğunu ifade eden Bezci, "Akıllı yatırımcı geleceği öngörendir. Şu an kur yüksekken pozisyonunu 3 ay önceki fiyattan satılan ancak gelecekte prim yapması kaçınılmaz yatırıma kaydıran, kuşkusuz çok daha kazançlı çıkacak" dedi. Efe Bezci, özel lokasyonu nedeniyle Ankaralılar'ın "yeni adres"i olacak Besa Kule'yi Haziran 2015"te teslim etmeyi planladıklarını ve müşterilerin ilgisinden son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi. 


AÇILMAYAN PENCERELERE SON


 7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor. 2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule'de, 25 mağaza da yer alıyor. Her katta bulunan terasları ve B Bloktaki iç bahçesiyle keyifli mola imkanları da sunan Besa Kule, açılmayan pencerelerin devrine son veriyor. 


Habertürk Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler