29 / 04 / 2024

Başakşehir Emlak Çadırı telefon

Başakşehir Emlak Çadırı başvuru günü!

Teslimlerin hemen yapılacağı projede konutlar Medikule İstanbul'da, dükkan ve ofisler ise; Merkez Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı başvuru günü ne zaman?

Emlak Çadırı müzayede tarihi!

Dükkan fiyatlarının 199 bin TL'den, ofis fiyatlarının 149 bin TL’den ve daire fiyatlarının 99 bin TL'den başladığı proje "fiyatı sen belirle" konsepti ile hayata geçiriliyor. İşte Emlak Çadırı müzayede tarihi...

Emlak Çadırı Başakşehir satılık dükkan!

Emlak Çadırı Başakşehir satılık dükkan sayısı 10 olarak belirlenen projede 220 daire ve 10 tane de VIP ofis bulunuyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Başakşehir Emlak Çadırı ofis fiyatları ne kadar?

31 Mayıs'ta lansmanı yapılacak projede başvurular 29 Mayıs tarihinde emlakcadiri.com web sitesi üzerinden saat 17:00'a kadar kabul edilecek. Peki Başakşehir Emlak Çadırı ofis fiyatları ne kadar?

Emlak Çadırı daire fiyatları!

Lansmanının 31 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan projede daire, ofis ve dükkanlar bulunuyor. Peki Emlak Çadırı daire fiyatları ne kadar?

Başakşehir Emlak Çadırı telefon!

"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan projede 220 daire, 10 dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor. Başakşehir Emlak Çadırı telefon numarası: 444 61 71 olarak belirlendi.