16 / 05 / 2024

Başakşehir Emlak Çadırı ofis fiyatları ne kadar?

Başakşehir Emlak Çadırı ofis fiyatları ne kadar?

31 Mayıs'ta lansmanı yapılacak projede başvurular 29 Mayıs tarihinde emlakcadiri.com web sitesi üzerinden saat 17:00'a kadar kabul edilecek. Peki Başakşehir Emlak Çadırı ofis fiyatları ne kadar?


Başakşehir Emlak Çadırı ofis fiyatları ne kadar? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 220 daire, 10 dükkan ve 10 adet VIP ofisten meydana gelen proje "fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılıyor. 


Başakşehir Emlak Çadırı ofis fiyatları ne kadar?

Ofis fiyatları 149 bin TL’den,

Daire fiyatları 99 bin TL'den,

Dükkan fiyatları ise 199 bin TL'den başlıyor.


Lokasyon olarak Başakşehir Emlak Çadırı projesi; Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde yer alıyor. 


Ofis ve dükkanların Merkez Kayaşehir AVM içerisinde, konutların Medikule İstanbul'da yer aldığı Başakşehir Emlak Çadırı projesinin lansmanı 31 Mayıs'ta gerçekleşecek.


Teslimlerin hemen yapılacağı projede ortak kullanım alanları içerisinde; çift saunası ve kapalı havuz, 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift fitness merkezi, tenis kortu, çift buhar odası ve resepsiyonu, çift hamamı mevcut. 


Emlak Çadırı projesi Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde hayata geçiriliyor.


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Başakşehir Emlak Çadırı telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı