21 / 05 / 2024

Emlak Çadırı Başakşehir satılık dükkan!

Emlak Çadırı Başakşehir satılık dükkan!

Emlak Çadırı Başakşehir satılık dükkan sayısı 10 olarak belirlenen projede 220 daire ve 10 tane de VIP ofis bulunuyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Emlak Çadırı Başakşehir satılık dükkan fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Başvuruların 29 Mayıs'ta 17:00'a kadar emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılacağı projenin lansmanı ise 31 Mayıs'ta gerçekleşecek.


Emlak Çadırı Başakşehir satılık dükkan!

"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan Emlak Çadırı Başakşehir satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den, daire fiyatları 99 bin TL'den, ofis fiyatları 149 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 


Konutların Medikule İstanbul'da, ofis ve dükkanların Merkez Kayaşehir AVM içerisinde yer aldığı Emlak Çadırı Başakşehir projesinde teslimler hemen yapılıyor.


Emlak Çadırı Başakşehir projesi konum olarak; Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde inşa ediliyor.


Projenin sosyal alanları içerisinde; 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift saunası ve kapalı havuz, çift buhar odası ve resepsiyonu, çift fitness merkezi, çift hamamı ve tenis kortu yer alıyor. 


Emlak Çadırı projesi Merkez Kayaşehir AVM 2019 yılında tamamlanması planlanan Kayaşehir tramvay durağının önünde hayata geçiriliyor.


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Başakşehir Emlak Çadırı telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı