25 / 04 / 2024

Bağcılar projeleri

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı alanı AVM'mi oluyor?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından 2013 yılının Haziran ayında Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı, o tarihten sonra kaderine terk edildi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm yıkım töreni bugün yapılacak!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm yıkım töreni bugün yapılacak. Bağcılar Belediyesi, “Kentsel Dönüşüm çalışmalarını güvenli ve hızlı bir şekilde sürdürüyor. Güneşli Mah. Evren Caddesi 8. Sokak No.56’da bulunan 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirilecek.

Bağcılar'a 343 araç kapasiteli üç katlı otopark geliyor!

Plana göre inşası düşünülen tesisin teras katında ise 3 bin 334 metrekarelik bir alan da Pazar yeri olarak kullanılacak. Yine, pazarın kurulmadığı günlerde de bu alan otopark alanı olarak halkın hizmetine tahsis edilecek.

Bağcılar'da Bilim Merkezi inşa edilecek!

Sanal Gerçeklik Modülü olan 8D sinema ve Planetaryum’un hizmete sunulduğu Bağcılar’a güneş ve gezegenleri simgeleyen yerleşim planına sahip olacak modern bir Bilim Merkezi inşa edilecek.

Bağcılar'da her yıl binlerce lale soğanı ekiliyor!

Selçukoğulları ve Osmanoğulları' nın naz ile büyüttükleri laleler şimdi Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjlerini süsleyerek göze ve gönle hitap ediyor. Bağcılar'da her yıl binlerce lale soğanı ekiliyor.

Bağcılar'da bugün kentsel dönüşüm yıkım töreni yapılacak!

Bağcılar'da bugün kentsel dönüşüm yıkım töreni gerçekleştiriliyor. Bağcılar Belediyesi, yerel seçimlerin yapılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen kentsel dönüşüm kapsamındaki yapılan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bağcılar'ın ikinci metrosunun temeli törenle atıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ ın katılımıyla, Alibeyköy Meydanı' nda düzenlenen Mecidiyeköy - Kağıthane - Alibeyköy - Mahmutbey metro hattının temel atma töreni yapıldı.

Bağcılar Belediyesi yol yapım çalışmalarını hızlandırdı!

Hürriyet Mahallesi göz alıcı ve kullanışlı bir prestij caddeye kavuşuyor. Parke ve kaldırım taşlarının döşendiği ve çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu Menderes Caddesi de mükemmel peyzajıyla önemli bir kullanım alanı haline geliyor.

Bağcılar'da Medya Parkı inşa edilecek!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü tebrik ederek bir de müjde verdi. Lokman Çağrıcı Medya Park’ı inşa edeceklerini belirtti...

Bağcılar'da hayata geçirilen projeler konuşuldu!

Dünyada sayılı ülkemizde ise bir ilk olan Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenen “İstişare Programı”nda buluşan radyocular ilçede gerçekleştirilen projelerle ilgili görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Bağcılar'da 8D Sinema Salonu inşa ediliyor!

Bağcılar’ da yakında hizmete girecek olan Sanal Gerçeklik Modülü olan Türkiye’nin en büyük “ 8D Sinema salonu ve planetaryum ” ilçe sakinlerine heyecanlı anlar yaşatacak...