27 / 04 / 2024

Ankara projeleri

Urankent şehir merkezinden uzaklaşmak isteyenlerin yeni adresi!

Başkent Ankara’daki gelişim yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasını sağlarken, kaliteli ve konforlu yaşama şehir merkezinden uzaklaşmadan ulaşmak isteyenlerin yeni gözdesi Urankent oldu.

Esertepe Parkı'na dev seyir tepesi kurulacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’e dev bir park daha kazandırıyor. Keçiören’in Esertepe Mahallesi’nde 174 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden park, bitme aşamasına geldi.

Başkent’te yeni bir Ankara kuruluyor!

Ankara hızlı büyümesine devam ederken, bu durum yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlıyor. Batıkent’in kuzeyinde bulunan Karacakaya mevkii de o bölgelerden biri.

Ankara’nın ekseni kayıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bölgedeki yeni yapılaşma ve hareketliliğin Ankara merkezinin eksenini kaydırdığını bildirdi.

'Taşı toprağı altın' İstanbul’a rakip mi geliyor?

Ünal Pala “Son yıllarda İstanbul’da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara’ya çekiyor. İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor" dedi.

İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor!

Ünal Pala “Son yıllarda İstanbul’da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara’ya çekiyor. İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor" dedi.

Ankara’da konut balonu gerçekleşebilir mi?

Ankara’nın siluetini değiştiren markalı projeler sundukları otel konforundaki hizmetlerle lüks anlayışını daha ilerilere taşıyarak fark yaratmaya çalışırken, konut alıcısının da artık aradığı özelliklerin başında “lüks” geliyor...

Ankara'da yapılacak olan 5 kapının inşaatı devam ediyor!

Eskişehir, Konya, İstanbul, Samsun ve Esenboğa girişlerine yaptırılacak olan 25’er metre yüksekliğinde mermer, taş kaplama ve Osmanlı motiflerinin bulunduğu kapıların üzerinde ' Hoş geldin ' yazacak...

Melih Gökçek: Ankara'nın 5 girişinde 5 ayrı kapı olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek o projeyi twitter'da paylaştı. Ankara'nın Eskişehir, Konya, İstanbul, Samsun ve Esenboğa yollarında yapımı devam eden 5 girişinde 5 ayrı kapı olacak...

Ankara'da 317 milyar değerindeki 214 eserin toplu açılış töreni yapıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesince Arena Spor Salonu’nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, toplam 317 milyar lira değerindeki 214 eserin hayırlı olmasını diledi...