28 / 03 / 2024

Urankent şehir merkezinden uzaklaşmak isteyenlerin yeni adresi!

Urankent şehir merkezinden uzaklaşmak isteyenlerin yeni adresi!

Başkent Ankara’daki gelişim yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasını sağlarken, kaliteli ve konforlu yaşama şehir merkezinden uzaklaşmadan ulaşmak isteyenlerin yeni gözdesi Urankent oldu.


Türkiye’nin çok sayıda bölgesinde hayata geçirdiği başarılı projelerle isminden söz ettiren Uran Holding’e bağlı Uransan’ın 500 bin metrekare arsa üzerine kurduğu Urankent, herkese uygun konut seçenekleriyle de hem ailelerin hem de yatırımcıların dikkatini çekiyor.


Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve son olarak Royal Plus Konutlarına imza atan Uransan, inşa ettiği konutlarla lüks ve kaliteli yaşamı şehir merkezine yakın konuma getirdi.


Yaklaşık 40 yıldan bu yana toplam 20 bin konuta imza atarak Ankara’da adeta yeni bir kent kuran Uransan, tecrübe ve vazgeçilmez kalite anlayışını şimdi de yeni projeleri Queen Park’a taşıyor.


Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenen lansman sonrası, satış ofisinin Queen Park hakkında detaylı bilgi almak isteyenler tarafından sıkça ziyaret edildiğini bildirerek, “Lansmana çıkmadan önce bile ilgi toplayan Queen Park ile konforlu yaşamda yeni dönem başlayacak” dedi.


Metrekare anlamında diğer Urankent projelerinden daha büyük 213 konuttan oluşan Queen Park, 1+1’den 4+1’e konut seçenekleriyle de konut almak isteyenlere aradığı yaşamı sunacak. Önümüzdeki yıl Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede konut sahiplerine yazın üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, Türk ve Fin hamamı, voleybol ve basketbol sahaları, süs havuzu ve kamelyalar sunulacak.


-Ankara trafiği Urankent’te sorun olmaktan çıkıyor

Konforlu konut isteyenlerin rotasını çevirdiği Urankent, Anadolu Bulvarı sayesinde kolay ulaşım sağlanan lokasyonuyla da tercih ediliyor.


Özellikle mesai çıkışına denk gelen saatlerde kabusa dönüşebilen  Ankara  trafiğine girmeden ulaşılabilen Urankent, Kızılay’a 10 kilometre, toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede bulunuyor.


Ankara’nın en önemli AVM’lerine 5-6 dakika uzaklıkta yer alan bölge, içinde bulunan 21 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’yla da sakinlerini yeşilden uzaklaştırmıyor.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler