28 / 03 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek

Ankapark ve Külliye 5 mahkemeden onay aldı!

Ankapark ve Külliye’ye, 5 mahkemeden onay çıktı. TMMOB ve bağlı odalar, AOÇ’deki plan iptalleri için açtıkları davaları bir bir kaybetti. 2010 imar planları geçerli oldu.

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek resmi twitter sayfasında Ankapark hakkında açıklamada bulundu. Gökçek "İlk etabı Mayıs ayına yetiştirmek istiyoruz." dedi.

İmrahor Vadisi iddialarına Gökçek'ten madde madde cevap!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İmrahor Vadisi iddialarına sert tepki gösterdi. Gökçek, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ın, İmrahor Vadisi’ndeki Boğaz Projesi’ne ilişkin açıklamalarına sert tepki göstererek meydan okudu.

Ankara'nın yeni stadının imar çalışmaları sürüyor!

Gençlik ve Spor Bakanlıgı'nın yürüttüğü tesisleşme hamlesi çerçevesinde 26 yeni stadın yapımına devam edilirken, Ankara'ya inşa edilmesi planlanan stadyum ile ilgili verilen bilgide, 'imar çalışmasının sürdüğü' belirtildi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'ne ne olacak?

Atatürk Kültür Merkezi Atatürk Kültür Merkezi Alanı Akademik Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AKM Alanının Anadolu kültürünü yansıtan bir mozaik yapıda olması gerektiğini söylerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek AKM alanının 19 Mayıs Stadyumu benzeri bir spor alanına dönüştürülmesi gerektiğini belirtti.

Melih Gökçek Ankara projelerini anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hayalindeki projenin Kızılırmak'ı Ankara'nın içinden geçirmek olduğunu ama çok uzakta kaldığı için olmadığını söyledi. Gökçek, hayvancılık ve tarımda da projelerinin olduğunu ifade etti...

Ankara Şentepe Yenimahalle teleferiği Mart ayında açılacak!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi yeni bir baharda toplu taşıma amaçlı ilk teleferik ile tanışacak. Büyükşehir Belediyesi, Şentepe’yi Yenimahalle merkeze bağlayacak teleferik projesinin ilk etabını hızlı bir şekilde sürdürüyor...

Ankara Belediyesi 2 yılda 69 köprü yaptı!

Melih Gökçek, Başkent’i modern cadde ve bulvarlarla donatarak örnek bir kent haline getirdiklerini, son 2 yılda yapımı gerçekleşen veya devam eden 69 adet köprü, alt ve üst geçitle yeni bir rekora imza attıklarını bildirdi.