20 / 04 / 2024

Aliağa projeleri

Aliağa Limanları'nın yükselişi devam ediyor!

Aliağa limanlarında yılın ilk çeyreğinde elleçlenen konteyner yük hacmi, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,3 artışla 118 bin 735 TEU oldu. Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

Aliağa, gençlik ve üniversite kenti olacak!

CHP Aliağa Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, üniversite öğrencileriyle Meslek yüksekokulu yerleşkesinde bir araya geldi. Barış Eroğlu, Aliağa'yı gençlik ve üniversite kenti yapacağını ifade etti.

Aliağa'da çok amaçlı salon temel atma töreni gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, küçük yerleşim bölgelerinin sportif ve soysal gereksinimlerini karşılamak için hayata geçirilen “çok amaçlı salon”ların 24.’sü Aliağa’da 5 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de Aliağa’da hizmete girecek.

Aliağa'da kentsel dönüşüm yarın masaya yatırılıyor!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen sanayi ve ticaret kentlerinden Aliağa, kentsel dönüşümü masaya yatırıyor. Toplantı, İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde 21 Şubat Cuma günü düzenlenecek...

Aliağa Kazım Paşa İlk Mektebi restore ediliyor!

Cumhuriyetin kuruluşundan sonra Atatürk’ün talimatıyla 1933 yılında inşa edilen Samurlu Köyündeki “Kazım Paşa İlk Mektebi”, Aliağa Belediyesi ve İl Özel İdaresi işbirliğinde aslına uygun restore ediliyor.

Aliağa'da 2 sosyal tesisin açılışı gerçekleşti!

Aliağa Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ nin ortak hizmet projeleri kapsamında hayata geçirdiği “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” ile “Yeni Mahalle Düğün Salonu” törenle hizmete girdi...

Aliağa'da 2 tesisin açılışı yarın törenle yapılacak!

Aliağa Belediyesi tarafından eski düğün salonu yerine yapılan “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” ve “Yeni Mahalle Düğün Salonu” tesisleri 15 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Aliağa'da Çok Amaçlı Sosyal Kompleks ve Yeni Mahalle Düğün Salonu hizmete açılıyor!

Aliağa Belediyesi tarafından eski düğün salonu yerine yapılan “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” ve “Yeni Mahalle Düğün Salonu” tesisleri 15 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Aliağa Engelsiz Cafe örnek oluyor!

İzmir Aliağa Belediyesi tarafından kent merkezindeki Zeytinlipark içinde Engelli vatandaşlara yönelik açılan Engelsiz Yaşam Cafe & Park Türkiye’deki yerel yönetimler ve STK’ lara rol-model oldu...

Aliağa'da kapalı spor salonunun temeli 30 Kasım günü atılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24. Akıllı Kapalı Spor Salonunun temelini 30 Kasım günü Aliağa’da atacak. Salonun temel atma töreni İzmir’in belediye başkanlarını ve sivil toplum kuruluşlarını, İzmir ve ilçelerin kanaat önderlerini Aliağa’da buluşturacak...