26 / 04 / 2024

Aliağa, gençlik ve üniversite kenti olacak!

 Aliağa, gençlik ve üniversite kenti olacak!

CHP Aliağa Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, üniversite öğrencileriyle Meslek yüksekokulu yerleşkesinde bir araya geldi. Barış Eroğlu, Aliağa'yı gençlik ve üniversite kenti yapacağını ifade etti.



CHP'nin 33 yaşındaki Aliağa Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, üniversite öğrencileriyle Meslek yüksekokulu yerleşkesinde bir araya geldi. Öğrencilerle Bilardo ve masa tenisi oynayan genç başkan adayı, playstationda da iddialı olduğunu gösterdi. "Aliağa'yı gençlik ve üniversite kenti yapacağını" diyen Genç Başkan Adayına öğrencilerin büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. Öğrencilere, gençlik ve eğitimle ilgili projelerini anlatan CHP'nin genç başkan Aday Barış Eroglu, "Aliağa'da bir yüksekokul ya da üniversite kurulması için tüm çabamı göstereceğim. 


Aliağa Yeni Mahalle ve Çaltılıdere'de imar planlarında bulunan Üniversite alanına eğitim yatırımlarının yapılması için devlet ve vakıf üniversitelerini davet edeceğim. Biz, güçlü bir yerel yönetim iradesiyle, İlçemizde eğitime hizmeti amaç edinmiş dernek, vakıf ve kurumlara her türlü desteği verip önlerini açacağım. Eğitime katkı verecek kim olursa başımın üstünde yeri var" dedi. 

Aliağa'yı üniversite ve gençlik kenti yapacak bir vizyonla yönetim sergileyeceklerini kaydeden Eroglu, "Gençlik Merkezi, Su Sporları Merkezi, Açıkhava Tiyatrosu kompleksi. Kız ve Erkek Öğrenci Misafirhaneleri gibi doğrudan gençlerimize hitap edecek projelerimizi hızla Aliağa'ya kazandıracağız" dedi.


Haber Ekspres