19 / 04 / 2024

Viaport Marin nerede, ne zaman açılacak?

Viaport Marin nerede, ne zaman açılacak?

Toplam 570 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Tuzla Viaport Marin projesi 600 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. İşte merak edenler için Viaport Marin nerede, ne zaman açılacak?


Yılda 25 milyon ziyaretçi getirmesi planlanan Viaport Marin projesi bugün yapılan basın toplantısıyla tanıtıldı. 150 bin metrekaresinin yeşil alan olarak tasarlandığı projede 750 yat kapasiteli marina, adacıkların üzerine yerleştirilmiş otel yer alacak. 


5 çıpalı marina konsepti uygulandı ve unutulmaya yüz tutan balıkçı barınaklarının tasarlandığı Viaport Marin projesinde 166 bin 336 metrekarelik düzenlenmiş sahili, plajları, sergi alanları, gezi alanları, ve marinasıyla İstanbul'un cazibe merkezi haline gelecek



Viaport Marin nerede, ne zaman açılacak?

Via Properties tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen Viaport Marin projesi Tuzla'da 600 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Marina 570 milyon yatırım bedeli ile yükseliyor. Viaport Marin 2015 yılının Mayıs ayında açılacak. 



Viaport Marin Tuzla'da neler var?

- Maliyet: 570 milyon TL 

- 750 yat kapasitesi

- 5 çıpalı 

- 5 yıldızlı otele sahip

- 166 bin 336 m²’lik düzenlenmiş sahil alanı

- Balıkçı barınağı 

- Yüzme havuzu veya plaj yeri

- Helikopter pisti 

- Sergi, konser, eğlence mekânları 

- İki tenis kortu

- Aletli jimnastik, masaj, sauna, 

- Hamam imkanları 

- Lokanta veya kafeterya

- Satış üniteleri

- Kuru temizleme hizmeti

- Otopark

- Marina kara alanı 188 bin 430 metrekare



Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com