02 / 05 / 2024

Veliefendi İstanbul Evleri nerede?

Veliefendi İstanbul Evleri nerede?

Veliefendi İstanbul Evleri YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığında 15 blok ve 1 rezidans halinde inşa ediliyor. Peki daire teslimlerinin bu ay sonunda yapılması planlanan Veliefendi İstanbul Evleri nerede yer alıyor?


Satış süreci devam eden projede 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde dizayn edilen daire tipleri yer alıyor. Veliefendi İstanbul Evleri nerede? sorusunun cevabından önce projenin detaylarından bahsedelim.


15 blok ve 1 rezidans halinde yükselen Veliefendi İstanbul Evleri  ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan tutar için 120 ay vade yapılıyor. YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  imzasıyla yükselen projede daire teslimlerinin bu ay sonunda yapılması öngörülüyor.


Veliefendi İstanbul Evleri nerede?

Atatürk Havalimanı'na ise 8 kilometre mesafe inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda inşa ediliyor.


Veliefendi İstanbul Evleri lokasyon olarak Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre, Bakırköy ve sahil yoluna 1 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Veliefendi İstanbul Evleri fiyat bilgisi:

3+1 konutlar 1 milyon 200 bin TL'den, 

4+1 konutlar  1 milyon 400 bin TL'den başlıyor.


Veliefendi İstanbul Evleri'nin sosyal olanakları arasında; oda servisi, kuru temizleme, kuaför, concierge, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu, bellboy, fitness center, vale parking hizmetleri, lounge ve reception bulunuyor. 


Veliefendi İstanbul Evleri adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


Veliefendi İstanbul Evleri iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com







Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı