25 / 04 / 2024

Zeytinburnu The Veliefendi fiyat!

Zeytinburnu The Veliefendi fiyat!

Zeytinburnu The Veliefendi fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 2.etabında 140 daire bulunan The İstanbul Veliefendi projesinde 486 daire bulunuyor. İşte Zeytinburnu The Veliefendi fiyat bilgileri...


YDA Grup ve Kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yayılıyor. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen The İstanbul Veliefendi projesinde 2.etapta toplam 140 daire yer alıyor.


Zeytinburnu The Veliefendi fiyat bilgisinden önce projeden kısaca bahsedelim. 15 bloktan ve 1 rezidanstan meydana gelen The İstanbul Veliefendi'de dairelerin alanları 188 metrekare ile 212 arasında farklılık gösteriyor.


Zeytinburnu The Veliefendi fiyat!


Toplamda 486 daireden oluşan The İstanbul Veliefendi projesi sosyal donatıları arasında; çocuk havuzu ve güneşlenme terası, 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, hamam, aerobik salonu, sauna, kreş, mini futbol sahası, restaurant ve cafe, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası ve fitness center bulunuyor.


Zeytinburnu The Veliefendi fiyat!

3 oda 1 salon konutların fiyatları 1 milyon 200 bin TL, 

4 oda 1 salon konutların fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Zeytinburnu The Veliefendi fiyat!


Banka kredili ödeme yapılan projede teslim tarihi olarak bu ay sonu planlanıyor. 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlanan dairelerden meydana gelen proje Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1, Atatürk Havalimanı'na 8, Merter'e 2, Topkapı'ya 4,  Bakırköy ve Sahil Yolu'na  ise 1 kilometre mesafede yükseliyor.


Zeytinburnu The Veliefendi adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


Zeytinburnu The Veliefendi İletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı