19 / 04 / 2024

Zeytinburnu The Veliefendi satılık!

Zeytinburnu The Veliefendi satılık!

Zeytinburnu The Veliefendi satılık daire seçenekleri 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde karşımıza çıkıyor. Daire alanlarının 188 metrekareden başladığı The İstanbul Veliefendi'de teslimlerin bu ay sonunda yapılması planlanıyor.


15 bloktan ve 1 rezidanstan meydana gelen proje YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzasıyla İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor.  Daire büyüklüklerinin 188 metrekare ile 212 metrekare arasında değiştiği projenin 2. etabında 140 daire yer alıyor.


Daire teslimlerinin bu ay sonunda gerçekleşmesi öngörülen Zeytinburnu The Veliefendi satılık daire fiyatları şöyle; 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL, 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği The İstanbul Veliefendi'de toplamda 486 daire bulunuyor. 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yayılan proje lokasyon olarak; Merter'e 2, Topkapı'ya 4, Atatürk Havalimanı'na 8, Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Zeytinburnu The Veliefendi satılık!


The İstanbul Veliefendi sosyal alanları arasında; 1 adet açık yüzme havuzu,1 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve güneşlenme terası, tenis kortu, fitness center, hamam, aerobik salonu, sauna, kreş, restaurant ve cafe, mini futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası mevcut.


The Veliefendi İstanbul projesi adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The Veliefendi İstanbul İletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com 






Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı