03 / 05 / 2024

Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan proje 18 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki 357 daire ve 52 ticari birimden oluşan Vaditepe Gölevleri nerede?


Vaditepe Gölevleri nerede? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Kiptaş tarafından hayata geçirilen proje konum olarak Tem Otoyolu'nun başında bulunuyor. 


Vaditepe Gölevleri'nde ödeme planına göre firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Ayrıca projede banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sunuluyor. 


Alternatif daire seçenekleri arasında projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar yer alıyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 daire ve 52 ticari birim mevcut. 


Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başlangıç gösterdiği Vaditepe Gölevleri'nde ortak alanlar şöyle; bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, kapalı havuz, oyun alanları,  yürüyüş yolları ve mini golf.


18 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılan Vaditepe Gölevleri projesinde dairelerin Eylül 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor. 


Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir'de yükseliyor. 


100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje lokasyon olarak TEM Otoyolu'nun başında, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3 Köprü ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede,  Marmaray  ve metro hattının yanında inşa ediliyor. 


Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul

15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!

Vaditepe Gölevleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı