28 / 03 / 2024

Vaditepe Göl Evleri kısa sürede yüzde 40 oranında satıldı!

Vaditepe Göl Evleri kısa sürede yüzde 40 oranında satıldı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde avantajlı fiyatlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projenin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor...


KİPTAŞ- Binres İnşaat ortak yapımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’ne yoğun ilgi devam ediyor. Bahçeşehir’in kalbinde yer alan Vaditepe Gölevleri kısa bir süre içinde yüzde 40’lık satış rakamına ulaşarak yatırımcının şimdiden gözdesi oldu.


CAZİP ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR


Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı projede yatırımcıya 24 ay sıfır faiz taksit imkânının yanında,48 ay 0,55 faiz oranı, 60 ay 0,61 faiz oranı ve 120 ay 0,78 faiz oranı gibi, uygun faizli kredi imkânı seçeneği de sunuluyor.


İstanbul’un sürekli değer kazanan konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri’nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor.


Bahçeşehir merkezde 100 bin metrekarelik inşaat alanı ve 18.500 metrekarelik arsa alanına sahip proje, yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor.Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Vaditepe Gölevleri; TEM Otoyolunun yanı başında, Havaray ve metro hattının yakınında konumlanıyor.


Proje bitiminde yaklaşık 1000 kişinin yaşayacağı Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri  1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 konut tipi dairelerden oluşuyor. 69 ila 234 metrekare aralığında planlanan daireler, mimari ve proje özellikleriyle de dikkat çekiyor.


PROJE MERKEZİ BİR LOKASYONDA YER ALIYOR


Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Vaditepe Göl Evleri; TEM Otoyolunun yanı başında, Havaray ve metro hattının yakınında konumlanıyor. Proje ayrıca Kuzey Marmara Otobanı, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul’un bulunduğu lokasyonda yer alıyor.


BAHÇEŞEHİR GÖLÜ’NE NAZIR BİR KONUMDA YÜKSELİYOR


Bahçeşehir Gölü manzarasına hakim proje, peyzaj ve sosyal yaşam alanları ve estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Mimarisinde Özgüven Mimarlık’ın imzası bulunan projede, mini golf, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, kapalı havuz, spor sahaları ve oyun alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Vaditepe Gölevleri Projesi’nin Eylül 2017’de bitirilmesi planlanıyor.



Star



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı