05 / 05 / 2024

Vaditepe Gölevleri teslimleri ne zaman?

Vaditepe Gölevleri teslimleri ne zaman?

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği projede 357 daire ve 52 ticari birim bulunuyor. Peki Vaditepe Gölevleri teslimleri ne zaman?


Vaditepe Gölevleri teslimleri ne zaman? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir'e bağlı olarak hayata geçirilen projede lansmana özel fırsatlar ile dairelerin satışlarına devam ediliyor. 


Vaditepe Gölevleri Kiptaş tarafından 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. 357 daire ve 52 ticari birimden meydana gelen projede fiyatlar 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Daire büyüklüklerinin 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Vaditepe Gölevleri 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşan konut tiplerinin yer aldığı proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak satışa sunuluyor. 


Vaditepe Gölevleri teslimleri ne zaman?

Projede daire teslimlerinin 2017 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Lokasyon olarak Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında; Marmaray  ve metro hattına yakın bir alanda yükseliyor. Projede sosyal alanlar arasında; yürüyüş yolları, oyun alanları, bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, mini golf alanı, kapalı havuz mevcut. 


Ödeme planı kapsamında Vaditepe Gölevleri'nde banka kredili ödemelerde 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Ayrıca Vaditepe Gölevleri'nde 24 ay 0 faiz fırsatı da yer alıyor. 


Vaditepe Gölevleri nerede?

Adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com