28 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri fiyat!

Vaditepe Gölevleri fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılıyor. İşte Vaditepe Gölevleri fiyat listesi...


Vaditepe Gölevleri fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Dairelerin 2017 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projede daire seçenekleri 1+1 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 


Kiptaş tarafından inşa edilen Vaditepe Gölevleri'nde ödeme planı kapsamında banka kredisinden yararlanılıyor. 24 ay vadesiz taksidin firma bünyesinde yapıldığı Vaditepe Gölevleri'nde banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı tanınıyor. 


Konum olarak Vaditepe Gölevleri projesi Tem Otoyolu'nun başında, Kuzey Marmara Otoyolu, 3 Köprü ve 3. Havalimanı güzergahına yakın, Marmaray  ve metro hattının yanında ve Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede yer alıyor. 


Toplamda 357 daire ve 52 ticari birimden meydana gelen Vaditepe Gölevleri 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede bay-bayan fitness salonu, oyun alanları, yürüyüş yolları, spor sahaları, kapalı havuz, mini golf gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


Vaditepe Gölevleri fiyat!

Vaditepe Gölevleri fiyat listesi kapsamında projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul

15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!

Vaditepe Gölevleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı