02 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar'da A sınıfı ofisler lansmana özel fiyatlarla!

Vadistanbul Bulvar'da A sınıfı ofisler lansmana özel fiyatlarla!

Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğine sahip olan Vadistanbul Bulvar'da A sınıfı ofisler lansmana özel fiyatlarla satılıyor...


Lansmanının yapıldığı Vadistanbul Bulvar projesi, Artaş Grubu, Aydınlı Grubu ve  Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli Büyükdere Caddesi'nde yükselen proje "Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi" sloganıyla tanıtıldı.


180 bin metrekarelik ofis alanının yer aldığı Vadistanbul Bulvar'da 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel bulunuyor.


Vadistanbul projesi toplamda 1 milyon 350 bin metrekare alan üzerinde 3 etap olarak yükseliyor. Teras etabının satışta olduğu projenin Bulvar etabı satışa çıktı. Fakat üçüncü etap olan bahçe etabının ne zaman satışa çıkacağı henüz belli değil.


Vadistanbul Bulvar'da A sınıfı ofisler lansman özel fiyatlarla satılıyor. Projede ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğini taşıyor.


Vadistanbul satış ofisi nerede?

Satış Ofisi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli – İstanbul


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri