28 / 03 / 2024

Kale Holding, Vadistanbul Bulvar'dan ofis satın aldı!

Kale Holding, Vadistanbul Bulvar'dan ofis satın aldı!

Satışına başlanan Vadi İstanbul'un müşterilerinden biri de Kale Holding oldu. Kale Kilit markasıyla bilinen şirket, Vadistanbul Bulvar'da toplam 10 bin 850 metrekarelik bir ofis bloğu ve ana kuleden 6 bin metrekarelik üç tam kat satın aldı...


Satışına başlanan Vadi İstanbul'un müşterilerinden biri de Kale Holding oldu. Kale Kilit markasıyla bilinen şirket, Vadistanbul Bulvar'da toplam 10 bin 850 metrekarelik bir ofis bloğu ve ana kuleden 6 bin metrekarelik üç tam kat satın aldı. Yatırımın kira getirisi düşünülerek yapıldığını açıklayan Kale Holding, ana kuleden satın aldığı 6 bin metrekarelik ofis alanının bin 500 metrekarelik kısmına genel merkezini taşımayı planlıyor. Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür "Holding olarak gayrimenkul alanında yıllardır devam ettiğimiz faaliyetlerimize ilave olarak kentsel değişimin son yıllarda getirdiği gelişen modern şehir algısıyla gayrimenkul yatırımlarının içinde yer almaya devam ediyoruz. Yeni yapılan modern binalar ve projeleri de gayrimenkul sektöründeki fırsatlar olarak değerlendiriyoruz" dedi. 


35 BİN KİŞİLİK SİRKÜLASYON 

Teslimi sonrasında gün içinde 35 bin kişilik sirkülasyona sahip olacak Vadistanbul, uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların da Türkiye merkezlerine ev sahipliği yapacak. Alışveriş merkeziyle, açık alışveriş caddesiyle, ofisleriyle ve 5 yıldızlı otelleriyle dünya markalarını İstanbul'a getiren Vadistanbul Bulvar, Türkiye'nin yatay düzlemde tüm yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran tek karma proje olarak da öne çıkıyor. Projedeki tüm donatılar birbirine çapraz fayda sağlayacak şekilde hayata geçirildi. Bu kapsamda konut blokları, ofisler, alışveriş alanları ve otel birbirine bağlandı. Vadistanbul'un kalbi konumundaki "Bulvar" etabı bünyesindeki ofisler, lansman dönemine özel metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Teslimler Haziran 2016'da başlıyor. 


Ofiste özel dizayn

Kale Grubu'ndan 300 kişilik bir ekibin taşınacağı yeni ofislerde Vadi İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre her türlü alt yapı ve donanım çalışanların rahatlığına göre oluşturuldu. Kale Endüstri Holding topluluğu kilitten çelik kapı ve kasaya, elektronik kilitten geçiş kontrol ve alarm izleme sistemlerine, sigortadan pencere sistemlerine kadar bütünsel güvenlik ürünleri sunuyor.



Sabah 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri