08 / 05 / 2024

Maslak Ayazağa Vadistanbul Bulvar!

Maslak Ayazağa Vadistanbul Bulvar!

Maslak Ayazağa Vadistanbul Bulvar projesinde satışa sunulan ofislerin metrekare fiyatı 3 bin 400 dolardan başlıyor. Projenin içinde metro geçerek, metro ağına bağlanacak...


Maslak Ayazağa Vadistanbul Bulvar projesi, Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Vadistanbul'un 2. etabı olarak satışa sunulan projenin 180 bin metrekaresi ofis olarak tasarlanıyor.


Şişli'de yükselen Vadistanbul Bulvar'da sadece ofisler bulunuyor. Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğine sahip olan projede teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.


Maslak Ayazağa Vadistanbul Bulvar projesinin içinde Türkiye'nin ilk özel metrosu geçecek ve metro ağına bağlanacak. Projede doğal dere, restoranlar, alışveriş merkezi, kafeler ve mağazalar bulunuyor.


Metrekare birim fiyatının 3 bin 400 dolardan başladığı Maslak Ayazağa Vadistanbul Bulvar projesinde 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel yer alıyor.


Vadistanbul Bulvar iletişim 

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com