27 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar, Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olacak!

Vadistanbul Bulvar, Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olacak!

Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında yapılacağı Vadistanbul Bulvar, Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olacak. Projede A sınıfı ofisler lansmana özel fiyatlarla sayılıyor...


İstanbul Avrupa Yakası'ın Şişli ilçesinin Ayazağa bölgesinde hayata geçirilen Vadistanbul projesi 1 milyon  350 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında inşa edilen proje 3 etap olarak tasarlandı. 


2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan Vadistanbul Bulvar projesinde Türkiye'nin ilk özel metrosu projenin içinde geçecek ve metro ağına bağlanacak. Projeden TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkanı sunuyor.


İçinde doğal bir derenin bulunacağı Vadistanbul Bulvar etabında  760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin  metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks oteli, dünyaca ünlü mağazalar, restoranlar ve kafeler yer alıyor.


Lansmana özel fiyatlarla satışa çıkan Vadi İstanbul Bulvar etabında bulunan A sınıfı ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlıyor. Projenin fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız satış ofisini arayabilirsiniz.


Vadistanbul Bulvar nerede?

Satış Ofisi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli – İstanbul


Vadistanbul Bulvar, Türkiye


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler