13 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar Şişli satışa çıktı!

Vadistanbul Bulvar Şişli satışa çıktı!

Dün akşam gerçekleşen lansmanla birlikte Vadistanbul Bulvar Şişli satışa çıktı. Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olacak olan projede teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek...


Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat'ın ortaklığında İstanbul - Şişli'de hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar projwsi satışa çıktı. Toplam 1 milyon 350 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen projenin Bulvar etabının lansmanı yapıldı. 


Vadistanbul Bulvar Şişli projesinde satışa çıkarılan ofislerin teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. SOM Architecture tarafından tasarlanan projesi Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olarak tasarlanıyor.


Ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezinin yer aldığı Vadistanbul Bulvar Şişli projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlıyor. Projenin üç yıl içinde İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline gelmesi planlanıyor.


Vadistanbul Bulvar etabına 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel bulunuyor.


Vadistanbul Bulvar Şişli satış ofisi nerede?

Satış Ofisi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli – İstanbul


Vadistanbul Bulvar Şişli iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com