29 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar satış ofisi!

Vadistanbul Bulvar satış ofisi!

Ofislerin metrekare fiyatının 3 bin 400 dolardan başladığı Vadistanbul Bulvar satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede ulaşım açısında çeşitli imkanlar sunuluyor...


Vadistanbul Bulvar satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim...  İstanbul Avrupa Yakası'ın Şişli ilçesinin Ayazağa bölgesinde hayata geçirilen projesinin Bulvar etabı satışa çıktı.


Vadistanbul Bulvar projesi, Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Toplam 1 milyon 350 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan projenin arsa alanı 424 bin metrekare.


Vadistanbul Bulvar satılık ofislerin fiyatları metrekare bazında 3 bin 400 dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Projenin ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vade yapılıyor. 



Vadistanbul Bulvar satış ofisi nerede?

Satış Ofisi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli – İstanbul



Vadistanbul Bulvar'ın içinde Türkiye'nin ilk özel metrosu içinde geçecek ve metro ağına bağlanacak. Proje TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla dikkat çekiyor.

 

Vadistanbul projesinin teras etabında konutlar, bulvar etabında ofisler, ve üçüncüsü olan bahçe etabında ise konut ve ofisler bulunuyor. Proje genelinde toplam 3 bin adet daire yer alıyor.


Vadistanbul Bulvar satış ofisi kroki


Vadistanbul Bulvar satış ofisi!



Vadistanbul Bulvar satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com