03 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar satılık!

Vadistanbul Bulvar satılık!

Vadistanbul Bulvar satılık ofis teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Proje TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla her yöne ulaşım sağlıyor...


Vadistanbul Bulvar satılık ofisler hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarından bahsedelim... 3 etap olarak hayata geçirilen Vadistanbul projesinde etap isimleri Teras - Bulvar - Bahçe olarak verildi. Zaten satışta olan Teras etabına şimdi Bulvar etabı da eklendi.


Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğine sahip olacak Vadistanbul Bulvar'da 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin  metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks oteli, dünyaca ünlü mağazalar, restoranlar ve kafeler mevcut. 


Vadistanbul Bulvar satılık ofis teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Vadi İstanbul Bulvar projesi TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla dikkat çekiyor.


Vadistanbul Bulvar satılık ofis fiyatları metrekare bazında 3 bin 400 dolardan başlıyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35. Proje hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtına bu numaradan ulaşabilirsiniz.


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı