29 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar ofis fiyatları!

Vadistanbul Bulvar ofis fiyatları!

Vadistanbul Bulvar ofis fiyatları detaylı bir şekilde haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği projede 9 blokta 180 bin metrekarelik ofis alanı bulunuyor...


Vadistanbul Bulvar ofis fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim...  Vadistanbul Bulvar projesi, Vadistanbul projesinin ofis etabı olarak satışa sunuldu. Proje Şişli - Ayazağa'da konumlandırılıyor.


Vadistanbul Bulvar projesinde teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.  9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel, 760 metrelik alışveriş caddesi ve 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi alanının yer aldığı projede fiyatlar şu şekilde;


Vadistanbul Bulvar projesinde restoranlar, alışveriş merkezi, kafeler ve mağazalar yer alıyor. Projenin satışını ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor.


Vadistanbul Bulvar ofis fiyatları metrekare bazında 3 bin 400 dolardan başlıyor ve değişiyor. Proje TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakın konumda yükseliyor.


Vadistanbul Bulvar satış ofisi

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı