04 / 05 / 2024

Vadistanbul Bulvar ne zaman teslim edilecek?

Vadistanbul Bulvar ne zaman teslim edilecek?

Vadistanbul Bulvar ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede satışa çıkan ofislerin fiyatı metrekare bazında 3 bin 400 dolardan başlıyor...


"Vadistanbul Bulvar ne zaman teslim edilecek" sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Artaş İnşaat, Keleşoğlu İnşaat ve Aydınlı Grup ortaklığında hayata geçirilen proje Şişli - Ayazağa'da konumlandırıyor.


Vadistanbul projesi 3 etap olarak tasarlandı. Proje kapsamında Tükiye'nin ilk özel metrosu projenin içinde geçiyor. Böylece ulaşım çok kolaylaşacak. Projenin bulvar etabında ofisler bulunuyor.


Vadistanbul bulvar'da 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin  metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks oteli, dünyaca ünlü mağazalar, restoranlar ve kafeler bulunuyor.


Vadistanbul Bulvar satılık ofis fiyatları metrekare olarak belirlendi. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Vadistanbul bulvar ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2016 yılının Mayıs ayı olarak veriliyor. 


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com