29 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar iletişim!

Vadistanbul Bulvar iletişim!

Vadistanbul Bulvar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 180 bin metrekarelik ofis alanının yer aldığı projede 5 yıldızlı lüks otel bulunuyor...


Vadistanbul Bulvar iletişim bilgileri hakkında detay vermeden önce projeden bahsedelim... Vadistanbul projesinin ikinci "Bulvar" etabı olarak satışa sunulan projede sadece ofisler bulunuyor. Proje Şişli Ayazağa'da konumlandırılıyor.


Vadistanbul Bulvar projesinde teslimler 2016 yılının mayıs ayında gerçekleşecek. Projede 180 bin metrekarelik ofis alanı bulunuyor ve proje toplam 1 milyon 350 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Metrekare birim fiyatının 3 bin 400 dolardan başladığı Vadistanbul Bulvar ödeme planı hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. Projede TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkanı sunuyor.


A sınıfı ofislerin lansmana özel fiyatlarla satışa sunulduğu Vadistanbul Bulvar'da 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel bulunuyor.


Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğine sahip olan Vadistanbul bulvar projesinde doğal dere, restoranlar, alışveriş merkezi, kafeler ve mağazalar bulunuyor. 


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com