28 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar Ayazağa ofis fiyatları!

Vadistanbul Bulvar Ayazağa ofis fiyatları!

Vadistanbul Bulvar Ayazağa ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Jones Lang LaSalle tarafından uluslararası alanda satış ve pazarlamasını yapıldığı projede satışlar devam ediyor...


Vadistanbul Bulvar Ayazağa ofis fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... Artaş Grubu, Aydınlı Grubu ve  Keleşoğlu İnşaat ortaklığında Şişli'de hayata geçirilen projede ofisler bulunuyor.


"Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi Vadistanbul Bulvar" sloganıyla tanıtılan Vadisanbul Bulvar projesinini satış ve pazarlamasını uluslararası alanda Jones Lang LaSalle (JLL) yürütüyor.


Doğal bir dere, restoranlar, alışveriş merkezi, kafeler ve mağazaların yer aldığı Vadistanbul Bulvar Ayazağa projesinde  760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofisler, 5 yıldızlı lüks otel bulunuyor.


Vadistanbul Bulvar Ayazağa ofis fiyatları metrekare bazında 3 bin 400 dolardan başlıyor. Projede teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek ve proje tamamlandığında Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olacak.


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri