18 / 04 / 2024

Ümraniye Roya Nova Rezidans fiyat!

 Ümraniye Roya Nova Rezidans fiyat!

Roya Yapı imzası taşıyan Ümraniye Roya Nova Rezidans projesinde peşinatı 2020'de öde kampanyası bulunuyor...


 

255 daireden meydana gelen Roya Nova Rezidans Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'ne ,metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. 


Roya Yapı imzası taşıyan Ümraniye Roya Nova Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


32 katlı tek blok olarak dizayn edilen Ümraniye Roya Nova Rezidans projesinde 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates salonu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi imkanlar mevcut. 


 Roya Nova Rezidans ödeme  planına göre peşinatı 2020'de öde kampanyası bulunuyor. 2019'da teslim edilen projede oturmaya başladıktan 1 sene sonra peşinat ödemesi yapılıyor. Bu ödeme kapsamında aylık ödemeler 5 bin TL.


Ümraniye Roya Nova Rezidans fiyat!

Roya Nova Ümraniye projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede tamamı peşin ödemelerde indirim yapılırken, firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanı ile ev sahibi olunabiliyor. 


 

Satış ofisi: Sevin Sokak No: 81 Çamlık/Ümraniye

 

Web: http://www.roya-nova.com/

Tel: 0216 416 76 92

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com