02 / 05 / 2024

The Veliefendi İstanbul Evleri detaylı fiyat listesi!

The Veliefendi İstanbul Evleri detaylı fiyat listesi!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin teslim tarihi bu ay sonu olarak planlanıyor. İşte The Veliefendi İstanbul Evleri detaylı fiyat listesi...


15 blok ve 1 rezidans kuleden meydana gelen projede toplamda 486 konut bulunuyor. The Veliefendi İstanbul Evleri detaylı fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerin yer aldığı projenin ikinci etabında ise 140 tane daire mevcut.


68 bin 33 metrekare alan üzerinde yayılan projede konutlar bu ay sonunda teslim edilecek. YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzasıyla yükselen The Veliefendi İstanbul Evleri detaylı fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin konumundan bahsedelim.



Topkapı'ya 4, Merter'e 2, Atatürk Havalimanı'na 8, Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre mesafede konumlandırılan proje fiyatlar daire büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.


The Veliefendi İstanbul Evleri detaylı fiyat listesi!

İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan projede fiyatlar şöyle : 3+1 konutlar 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında, 4+1 konutlar 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor.


The Veliefendi İstanbul Evleri adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The Veliefendi İstanbul Evleri İletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com







Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı