20 / 04 / 2024

Terra Ataşehir Çarşı'dan kaçırılmayacak fırsat!

Terra Ataşehir Çarşı'dan kaçırılmayacak fırsat!

"Bu Çarşı'da her türlü dükkan köşe dükkan" sloganıyla satışa sunulan Terra Ataşehir Çarşı projesinde satışlar hızla devam ediyhor. KentArt İnşaat imzası hayata geçirilen Terra Ataşehir Çarşı'dan kaçırılmayacak fırsat


Terra Ataşehir Çarşı'dan kaçırılmayacak fırsat..Terra Ataşehir Çarşı; başlı başına bir yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi olarak, Ataşehir’in buluşma merkezi olmaya hazırlanırken, küçük, şirin ve birbirinden şık dükkanlarıyla, iş sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.İlhamını modern mimari anlayıştan alan Terra Ataşehir Çarşı, dükkanların küçük metrekarelerde tasarlanması sayesinde dekorasyon, kira ve aidat gibi zorunlu işletme giderlerinin düşük olmasını sağlıyor. Kullanım alanı itibariyle küçük metrekarelerden oluşan ve her iş alanından sadece bir tane açılabilecek olan dükkanlar, sektörüne göre özel olarak dizayn ediliyor. 


Küçük Hem Güzeldir Hem de Avantajlıdır


Terra Ataşehir Çarşı’da yer alacak  229 adet dükkanı küçük metrekarelerde yapmanın amacına değinen KentArt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Aydemir, “Dükkanların metrekarelerini küçük tutmamızdaki en büyük sebep kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilerin işletme giderlerini düşük tutarak onların yükünü hafifletmek” dedi. Küçük hem güzeldir hem de avantajlıdır felsefesiyle tasarladığımız dükkanlar sayesinde yatırımcının dükkanı satın alması,  kiraya vermesi ve yeniden satabilmesinin kolay olacağına dikkat çeken Aydemir, kiracı açısından baktığımızda ise dükkanların kira, depozito, dekorasyon ve stok maliyetlerinin düşük olacağını söyledi. 


Proje ve lokasyon açısından değerlendirdiğimizde çarşının müşteri potansiyelinin çok yüksek olduğunu söyleyen Aydemir, her sektöre uygun çok sayıda dükkan yaparak müşteri trafiğini daha da arttıracaklarını belirtti. Lokasyon olarak İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde yer aldıklarını belirten Aydemir, dükkanların satın alınması kolay olduğundan değer artışının da hızlı olacağını söyledi.Aydemir, dükkanları küçük yapmalarının yanı sıra her sektörden (kuaför,pastane, kuru temizleme vb.) sadece bir dükkanın açılmasına izin vererek işletmelerin hepsinin kar elde etmesini sağlayacaklarının önemine de dikkat çekti. Yapılacak dükkanların her sektör için istenilen büyüklükte ve özel olarak dizayn edilebileceğini söyleyen Aydemir, Terra Ataşehir Çarşı sayesinde bölgenin eğlence ve alışveriş merkezi haline geleceğini söyleyerek sözlerini tamamladı. 


Terra Ataşehir Çarşı’da 150.000 TL’den başlayan fiyatlar…


Hayal gücünü İstanbul’un dünya mirası eşsiz mimari şaheserlerinden alan KentArt İnşaat’ın Ataşehir’in yeni mimari ikonu olacak projesi Terra Ataşehir’de, teslim tarihi Ocak 2016 olarak planlanan dükkanlara 2 farklı ödeme seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.




Fileleftheros Gazetesi,konut kredisi borcunun ödenmemesiyle birlikte söz konusu evlerin açık artırmayla satış sürecinin başlaması durumunda bunun toplumsal etkilerinin de dramatik olacağına dikkati çekti.




Fileleftheros gazetesindeki habere göre, Güney Kıbrıs’ta ödenmeyen kredilerin, her ay azalmayan bir hızla artmaya devam ettiği belirtildi. “Ödenmeyen Krediler 26.5 Miyar Euro” başlıklı manşetten verilen haberde, Ocak ayı sonu itibarıyla ödenmeyen krediler miktarının, 26.5 milyar Euro olduğunu yazıldı.


10 Krediden 4’ü Ödenmiyor


Gazete, Rum Merkez Bankası’nın verilerine dayanarak ev kredisi şeklinde alınan her on krediden dördünün ödenmediğine dikkati çekti.


Bankalar için sorunlu kredi oranın yüzde 33.38’e; kooperatifler için ise yüzde 35.21’e çıktığını yazan gazete, konut kredisi borcunun ödenmemesiyle birlikte söz konusu evlerin açık artırmayla satış sürecinin başlaması durumunda bunun toplumsal etkilerinin de dramatik olacağına dikkati çekti.


Gazete ayrıca Ocak 2014 sonu itibarıyla müteşebbislere yönelik verilen toplam 34.5 milyar Euro’dan, 14.2 milyarının, bir diğer deyişle yüzde 44.93’nün ödenmediğini belirtti.


Gündem Kıbrıs



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler