27 / 04 / 2024

Terra Ataşehir Çarşı'da 135 bin TL'den başlayan satılık dükkanlar!

Terra Ataşehir Çarşı'da 135 bin TL'den başlayan satılık dükkanlar!

Terra Ataşehir Çarşı projesinde satışa sunulan dükkanların fiyatları 135 bin TL'den başlıyor. Projenin ödeme planı kapsamında 42 aya kadar vade yapılıyor...


"Bu Çarşı'da her türlü dükkan köşe dükkan" sloganıyla satışa sunulan Terra Ataşehir Çarşı projesi KentArt İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Tasarım aşamasından itibaren kalite ve konfordan hiç ödün verilmeyecek bir mimarinin hedeflendiği projede satış süreci devam ediyor.


Terra Ataşehir Çarşı, "Together Hall" bölümüyle Ataşehir'in yeni buluşma noktası olacak. Projedeki tüm dükkanlar farklı büyüklüklerde kullanım olanağı sunuyor. Proje "Finans Merkezi'nde kazanç merkezi: Terra Ataşehir Çarşı" olarak tanıtıldı.


Terra Ataşehir Çarşı projesinde satışa sunulan dükkanların fiyatları 135 bin TL'den başlıyor. Projede dükkan sahibi olmak isteyenler için 42 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 


Terra Ataşehir Çarşı'da dükkanlar, yemek katı, tiyatro salonu, sinemalar, özel toplantılar için Together Hall gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 0216 594 83 66.


Terra Ataşehir Çarşı iletişim

Tel: 0216 594 83 66

Web: www.terraatasehir.com.tr

Esra Nur AÇKı/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri