29 / 03 / 2024

Terra Ataşehir Çarşı satış ofisi!

Terra Ataşehir Çarşı satış ofisi!

Tasarım aşamasından itibaren kalite ve konfordan hiç ödün verilmeyecek bir mimarinin hedeflendiği Terra Ataşehir Çarşı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor...


Terra Ataşehir Çarşı satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim... KentArt İnşaat imzası ile Ataşehir'de konumlandırılan projede satış süreci devam ediyor. 


Terra Ataşehir Çarşı projesi 3 katlı olarak yükseliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı proje kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.


"Bu Çarşı'da her türlü dükkan köşe dükkan" sloganıyla satışa sunulan Terra Ataşehir Çarşı projesinde dükkanlar, yemek katı, tiyatro salonu, sinemalar, özel toplantılar için Together Hall yer alıyor.



Terra Ataşehir Çarşı projesinde satışa sunulan dükkanların fiyatları 135 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede dükkan sahibi olmak isteyenler için 42 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


Tasarım aşamasından itibaren kalite ve konfordan hiç ödün verilmeyecek bir mimarinin hedeflendiği Terra Ataşehir Çarşı satış ofisi ile iletişime geçerek proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 


Terra Ataşehir Çarşı iletişim

Tel: 0216 594 83 66

Web: http://terraatasehir.com.tr/terracarsi/index.html

Esra Nur AÇKı/Konuttimes.com