29 / 04 / 2024

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim?

Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede satışa sunulan dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 400 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...


Tema Park İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim... Türkiye'nin en hızlı şantiyesine sahip olan projede her gün 14 dairenin kaba inşaatı tamamlanıyor. Proje İstanbul Küçükçekmece Halalı'da konumlandırılıyor.


Artaş - Öztaş - Mesa - Kantur - Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Temapark İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede Tema Mall AVM, Tema Plaza ve Tema World bölümleri bulunuyor.


4 ayrı bölümden oluşan Tema Park İstanbul projesi toplam 1 milyon 550 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede  buhar odası, spor alanları, fitness center, yürüyüş yolları ve oyun alanları ve daha bir çok sosyal donatı alanı bulunuyor.


Daire alanlarının 53 metrekare ile 141 metrekare arasında değiştiği Temapark Evleri'nde 3 bin 610 daire bulunuyor. Daire satışının metrekare birim fiyatı üzerinden yapıldığı Temapark İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 400 liradan başlıyor. 


Temapark İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2015 yılının Temmuz ayı olarak belirlendi. Projede daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Temapark İstanbul nerede?

Tema İstanbul adres : Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul


Temapark İstanbul iletişim:

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com